Bruschetta-leivät oliivimajoneesin ja ilmakuivatun salamin kera

1 rasia (160g) Ridderheimsin pesto-oliiveja
• 8–10 patonkiviipaletta
• 1 pkt ilmakuivattua salamia, esim. chorizoa tai milanoa
• 1,5 dl majoneesia
• 1 valkosipulinkynsi
• ½ dl oliiviöljyä
• suolaa, pippuria
• tuoreita yrttejä

Kaada oliivien marinadi majoneesin päälle kulhoon. Suikaloi tai leikkaa oliivit reiluiksi paloiksi ja sekoita majoneesiin. Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla valkosipulilla. Leikkaa patongista noin 5 cm paksuja viipaleita. Paista viipaleet oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Levitä viipaleille oliivimajoneesi ja salamiviipaleet. Koristele tuoreilla yrteillä ja halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä.