Kreikkalainen salaatti ja grillatut broilerin koipipalat

2 hengelle

• 1 rasia (140g) Ridderheimsin kreikkalaista salaattitäytettä
• 2 broilerin koipipalaa
• 4 keskikokoista tomaattia
• ½ keltasipuli
• ½ kurkku
• oliiviöljyä
• suolaa, pippuria
• ruohosipulia

Kuori kurkku kuorintaveitsellä, halkaise pituussuunnassa ja raaputa siemenet pois lusikalla. Halkaise kurkun puolikkaat vielä kahdesti. Leikkaa kurkku 5 mm:n viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli neljään osaan ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Paloittele tomaatit erikokoisiksi paloiksi. Salaatista tulee hauskemman näköinen, kun vihannesten palaset ovat erimuotoisia. Sekoita kasvikset salaattitäytteeseen, mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle ruohosipuli. Tarjoile grillatun lihan ja vaikka tsatsikin kanssa.