Pastasalaatti paahdettujen tomaattien ja salamin kera

2 hengelle

• 250 g pasta penneä
• 1 rasia (140g) Ridderheimsin italialaista salaattitäytettä
• 10 viipaletta italialaista salamia (esim milanosalamia)
• ½ punasipuli
• 70 g rucolaa
• 1 ruukku tuoretta basilikaa
• 1 rkl oliiviöljyä
• 2 rkl riisiviini- tai valkoviinietikkaa
• suolaa, murskattua mustapippuria

Keitä pasta suolatussa vedessä ja kaada vesi pois. Valuta pastan päälle oliiviöljyä ja anna jäähtyä.  Suikaloi salami ja punasipuli. Sekoita pastaan salaattitäyte, salami ja sipuli. Mausta oliiviöljyllä, viinietikalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon rucola ja koristele basilikalla juuri ennen tarjoilua.