Jauhelihakastike aurinkokuivattujen tomaattien kera

400 g jauhelihaa
• 1 prk Ridderheimsin aurinkokuivattuja tomaatteja
• 1 prk Ridderheimsin basilikaoliiveja
• 1 prk Ridderheimsin valkosipulisia oliiveja
• 1 keltasipuli
• 400 g tomaattimurskaa
• 1 dl vettä
• 2 rkl tomaattisosetta
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 laakerinlehti
• jauhettua mustapippuria
• suolaa

Ruskista jauheliha kattilassa. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatit ja sipuli ruskistettuun jauhelihaan ja lisää tomaattisose. Sekoita ja anna muhia muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja kaada vesi jauhelihan joukkoon. Lisää laakerinlehti ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna kiehua hiljalleen kannen alla. Lisää oliivit ennen tarjoilua. Tarjoile tagliatellen ja salaatin kanssa.