Pizza Bianca sipuli&oliivi

10–12 kpl

• pizzataikinaa
• 1 pkt eli n. 200 g tuorejuustoa
• 150 g Ridderheimsin valkosipulisia vihreitä oliiveja
• 2 keskikokoista keltasipulia
• 1 tölkki anjovista öljyssä
• 1 pussi rucolaa

Onnistut parhaiten, kun paistat sipulin ensin kullanruskeaksi ja annat jäähtyä. Jaa taikina pieniksi paloiksi, joista tulee halkaisijaltaan 8–10 cm:n kokoisia minipizzoja. Voit käyttää lasia tai muottia pizzojen leikkaamiseen. Levitä pizzojen päälle tuorejuustoa ja voitele reunat oliiviöljyllä. Levitä pizzoille ohut kerros sipulia ja lisää oliivit ja ja muita täytteitä maun mukaan. Paista 250-asteisessa uunissa, kunnes reunat ovat kullanruskeita. Ota pizzat uunista ja levitä päälle vähän rucolaa.