Pizza bianci ja perulainen salsa

pizzataikinaa
• 1 pkt Philadelphia-juustoa
• 1 rasia (140g)  Ridderheimsin marinoituja perulaisia chilejä
• 3 isoa tomaattia
• ½ keltasipuli
• 1 limetti
• 1 rkl tuoretta hienonnettua korianteria
• ½ tl vihreää chiliä
• ½ limetti
• suolaa, pippuria, sokeria

Hienonna sipuli, korianteri ja vihreä chili. Kuutioi tomaatit ja leikkaa perulaiset chilit reiluiksi paloiksi. Sekoita ainekset kulhossa. Purista päälle limettiä ja mausta chilien marinadilla, suolalla, pippurilla ja halutessasi ripauksella sokeria.

Jaa taikina minipizzan kokoisiksi paloiksi, joista riittää muutamaksi suupalaksi. Jauhota alusta ja muotoile taikinapaloista pikkupizzoja, joiden halkaisija on noin 8–10 cm. Levitä pizzojen päälle Philadelphia-juustoa ja voitele reunat oliiviöljyllä. Paista  250-asteisessa uunissa, kunnes reunat ovat kullanruskeita. Ota pizzat uunista ja levitä täytteet. Tarjoile tuoreen salaatin kanssa.