Tasty tacos

4 hengelle

• 1 rasia (140g) Ridderheimsin marinoituja perulaisia chilejä
• 6 broilerin paistileikettä
• 1 pkt tacomausteseosta
• 1 pkt kovia tacokuoria (12 kpl)
• 2 fenkolia
• 4 limettiä
• 1 valkosipulinkynsi
• 2 kevätsipulia
• 3 rkl oliiviöljyä
• 2 avokadoa
• 1 tl punaista chiliä
• 1 ruukku tuoretta korianteria
• suolaa, pippuria, sokeria

Höylää tai viipaloi fenkolit mahdollisimman ohuiksi ja laita kulhoon. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi siivuiksi ja lado fenkolin päälle. Purista päälle mehu kolmesta limetistä, raasta sekaan puolet valkosipulinkynnestä ja lisää kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla ja anna vetäytyä. Mausta paistileikkeet tacomausteella, suolalla ja pippurilla ja paista keskilämmöllä kullanruskeiksi ja kypsiksi.

Halkaise avokadot ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta avokado haarukalla. Raasta sekaan loput valkosipulinkynnestä, purista mukaan limetin mehu ja lisää yksi ruokalusikallinen oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla chilillä.

Täytä tacokuoret fenkolilla ja viipaloidulla broilerilla ja lisää päälle nokare avokadotahnaa. Lisää perulaiset chilit ja koristele korianterin oksalla.